Onsdag kväll

Ligger i sängen i den lilla lägenheten. Börjar sakta men säkert kännas som min nu, fast vi har fortfarande en lång väg att gå! Slagborr ska fixas och sen ska här borras på. Draperi, hyllor och tavlor upp. Mer blommor.
Äh fan. Noll inspiration.

Chokladfontänen - årets julklapp 2009?

Kärlek föralltid

Internet

Fixat nätverk till lägenheten nu. Galet värt!
Kom nyss från Victor där det var bagarstuga för att tjäna pengar till projektarbetet.
Galet trött, snart säng. Först mysa.

 

Kärlek 


Korsord

"Hur kan både stolarna och stollarna funka?! S T O L ARNA. Vad fan? S T O L ARNA...... Heh..Det var inget"

"TH är för Tom Hanks? Itialer?"

Korsordens okrönta drottning - AnnaBanana


Soumi

Idag IKEA och Finlandia. Inte spriten. Skönt och kul jajemen!

gidrankasgaj

helg nu igen

Cleo och Movits ikväll. Ikea imorgon. Och jag är redan trött.

La Roux

Enligt mig är denna låt en klockren tiopoängare
http://www.youtube.com/watch?v=TEE72TWavhc

AH

This is no goddamn life

Stjärna i betyget man tackar

Oh, how do you do

The ice cold armour that I wrapped around myself such a long time ago

One look

And it is gone

I stand naked before you

Shivering with vulnerability

You got me

At the blink of an eye the stone faced queen got soft

Warm

Vulnerable

Love does not suit me

Being out of control is not comfortable

Yet I cannot even

Think of closing my eyes

 

I am a guitar

You are a virtuoso

Sliding up and down my neck

Up and down my strings

Setting down a chord

Your hands are forcing me to sing

 

Love is unsuitable

Letting go unnatural

Yet

I love you

And I am falling fast

Singing out loud


Ovärt

Kass sovmorgon. Ni vet när morgonen bara känns segare än vanligt och dom extra timmarna knappt märks i kroppen. Man har sovit med nacken i helt galen ställning och armen har sockerdricka. Inte värt att ens ha lagt sig.
Idrott nu snart.
Arbetsmiljö och Säkerhet sen.
För att avsluta dagen med Genetik.

Nä fy vad jag vill slänga min säng, bränna mitt kök och såga isär mig själv. Det här är inte en bra dag.

Poesi

Har megabortfall på den pyttelilla engelska c gruppen. Fick då i uppdrag att knåpa ihop en liten dikt. Ja. Eller?
Känns som att den här dagen kommer suga åsneröv eller kicka ass. Inget mellanting.
Nä nu är det dags att dra på sig baskern, ta tag i resevoarpennan och skapa melankolisk vånda.

Löv

Kossamu

Vart i lagårn hela förmiddagen och fått använda råmuskelstyrka till att brotta ner envisa månadsgamla kalvar. 100 kilo fyrbensdrift mot inte hundra kilo tvåbent. Skönt som satan, har glömt hur skönt det är att bli slut i kroppen. Blir nog en joggingsväng ikväll. Fast med mina endorfinrus lär det bli till att råkuta tills både jag och labradoren stupar på nosarna. Endorfiner var min drog, och ska åter bli det. För jag och syster har nu gått in i en pakt som innebär disciplinerat hårt arbete mot en piggare och fräschare människa. En utlandsweekend och en feting mocha frappuchino från starbucks ligger på bordet. Nu ska här peppas!
Tydligen ingår även att detta år springa hela tjejmilen. Puh!
Skrev klart den äckligt tråkiga engelska c uppgiften igår och ska idag försöka anstränga mig med genus essän i svenska. Mitt liv är då innehållsrikt. Just nu är det bara träning och plugg.

Igår trodde jag att min sista stund var kommen ett par tre minuter. Var ute på kvällspromenad med Theo och lyssnade på ljudbok. Mitt i all drama i denna äckliga deckare märker jag att jag är på väg rakt in i mörka skogen. Ni som känner mig vet att jag ser som en jäkla mullvad i dagsljus när det är mörkt. Fick då syn på vad jag trodde var en människa med hagelgevär mellan stammarna. Precis som i boken! Fick halvpanik, lockade in hunden och vände på klacken. Springer då i princip in i en mörkklädd karl som jag givetvis inte hört på grund av lurarna i öronen. Tror minsann att det slapp ur ett pip och jag gick snabbt därifrån.
Kvällen slutade hos Victor med kungligt rolig film.

Kärlek
A

Tralala!

Samla info om transpersoner transsexualitet transgender transor transvestiter och alla jädrans begrepp som finns!
Lite less men aktiv.
Lyssna på klämmig musik för att hålla humöret uppe, funkar prima.

Återigen

Tillbaka på skolan. Engelskagrammatiksstencilsrättning. Japp onödigt långt ord, men det kligar då redigt fint!
Redan eller fortfarande sömnig med håret på ända och sågspån på benen. Allt som vanligt!


Sauna

Slog igång bastun och la mig därinne i en timme. Gudars skymning vad skönt det var!!
Att vi ens har en bastu är ett megaslöseri för den används max 10 gånger per år. Men dom få gångerna är heaven on earth.
Ska snart klä på mig och börja bege mig söderut mot lilla lyan. Känns okej men hade lätt kunna ta ett par dagar till här hemma.

Kärlek. Idag. Glöm inte det. Gör det nu.

Sunday afternoooooon

Vaknade i tid. Klev upp och slog på Entourage och tog en macka.Har nu bestämt att försöka hålla mig ifrån mjöl ett tag för att testa om det kan vara gluten jag inte tål. Ajaj. Såg ett par avsnitt och gick och la mig igen. När jag vaknade var jag på ruskigt dåligt humör, men klädde på mig och gick ut i skogen med hundarna och lyssnade på Lars Keplers Hypnotisören. Solen sken och den friska luften var allt jag behövde för att i princip kvittra när jag kom in igen.
Ikväll ska jag tillbaka till Öjebyn och förhoppningsvis ha gjort bort en del skolarbete innan. En Eng C uppsats och en Hundutvärdering. Puh. Skitsvårt att bestämma vad jag och labradoren ska pyssla med fram till sommaren, men det kommer nog bli bra. En sak kommer vara Goldentester eller vad det nu hette. Innefattar vattenapportering och fältspår. Så nu ska vi ut och fysträna jag och tjockispojken för att kunna hålla jämna steg med Bea och Energiknippet Misty!
Ikväll blir det älgstek och kantarellsås till middag, syndigt gott!

Kärlek
A

Kvällen

Har varit mycket bra :)
Ida och Josefin gick just. Vi konstaterade att vi inte är dom ungdomar vi en gång var utan att det vore skönt att kliva upp imorgon hyfsat fräscha. Vi har haft det jäkla bra med skratt till tårar, snurrande, dansande, slagsmål och ännu mer skratt. Underbara tjejer det där!  
Funderar då på att gå och sova nu. Lyssna ett par kapitel på min ljudbok och vakna utvilad imorgon. Bra plan.
Kärlek

Amanda

Det jag älskar...

...med att blogga är att man kan slänga ur sig skit när som helst. Som nu! tadaaa. Sitter och samtalar med Fröken Renström om ingenting. Sånt kan man ju göra ibland och ofta!

Jag har märkt vad jag saknar. Samtal. Djupa samtal och diskussioner. Sånt jag lever för. Kan inte minnas sist jag satt mittemot någon i mörkret och bara pratade på riktigt. Det är genom såna samtal jag lärt mig det viktigaste jag kan och vet idag. Lära känna någon på riktigt och hitta likheter och skillnader som inte ligger på det uppenbara planet. Åh, vad jag vill!

Fresh

Tänkte göra en nystart. En ny blogg! Spännande och så, inte sant?

I afton kommer jag nog ha det mäkta trevligt. Då kommer minsann mina kära vänner Ida och Josefin och ska käka middag hos mig. Kycklingwok med cashewnötter står på matsedeln, lär bli lyckat som tusan.

Jag mår jädrans bra just nu.
Ska bara komma igång med träningen igen så att allt faller på plats. Mina tankar har då varit på helt andra håll dom senaste veckorna, men jag klagar inte!
Kroppen känns mer förfallen än vanligt men det är ingenting man inte kan åtgärda. Nog för att min kropp är ganska fördärvad redan, beyond repair. Men vad gör det om hundra år, och hjärtat sitter på rätta stället. Det är det som spelar roll trots allt. Även fast man hade önskat att kunna spola tillbaka tiden och förhindra skiten.

Ska sätta igång med resterna från förra terminen då jäg verkligen inte mådde prima skinka. Men nu ska här jöbbas på och jag ska stå där och vara grymt snygg i min vita hatt och känna mig nöjd med kuvertet i handen. Känns bra. Lagomt mål!

Nä nu ska jag göra nytta.
Pussochkram

Idag är man läcker

RSS 2.0