Crack

Jag är inte vacker.
Jag är inte snygg ens.
Jag kan posera för en kamera.
Men det är allt.
Jag är så osäker när det kommer till mitt utseende, att jag vissa dagar vill ha en påse över kroppen.
Utseendet spelar ingen roll.
Inte när jag ser på andra.
Men när jag ser på mig själv och ser det andra ser.
Blir jag rädd.

Vart jag vill komma med den här skiten vet jag inte. Jag vet bara att jag har en äcklig klump i magen som gnager och skaver. Och den passar inte ihop med fjärilarna du ger mig. Inte kul idag. Inte kul alls.

Internäät

Här är den igen. Ångesten och rädslan att inte räcka till.
Det här är jag. Är det inte bra nog är jag inte rätt person.
Ah.
Fyfan.
Nu går jag nog och sover en stund.
Kramar mitt täcke och tänker på dina ord.

Good tiiimes

Blev inspirerad av Bonanza och rotade fram lite bilder från ungdomens glansdagar. Sickna minnen!

Donna Karan New York

Har på mig tighta jeans ör första gången på jävligt länge. Inte är dom lika sköna som mina från DKNY, men DKNYarna har blivit så jädrans stora nu. Trist för jag älskar dom.
Måste hitta nya snygga rackare...
Undviker plugg.
Syndar.
Gäspar.
Gotta love mondays

Nae vad jobbigt..

Fan vad du ska hålla på att vara söt, skärpning tamigfan.
Näjhörtö nu funderar jag på att sova en stund till.
Fast först måste hundskrällena ut.
Imorgon ska jag hålla en engelskalektion om Edgar Alan Poe. Längtar innerligt (sku man kunna tro va?)
Woho människor och alla ni andra, idag orkar jag inte med er.
Puss

Segskönsöndag

Gårdagen var fab. Dagen idag underbar.
Finns det något skönare än att sjunga ut i en het dusch och sen dra på sig mammas mysiga kofta och äta mandariner. Tror ju inte
Puss


Snus

Sitter och njuter av lemon curd på sked. Tokdelish.
Har redan hunnit göra bort svenska och laga middag, snyggt jobbat.
Nu är det bara engelskan till imorgon, sen klar för dagen.
Ska upp förefan och mjölka imorrn, tur att jag får lifta med Madde.
Imorgonkväll blir det New Moon i Luleå med klassen så det ska bli himla trevligt!
Sen kommer Bugs samma kväll, ska hämta na från flyget efter filmen. Mycket bra!
På lördag är det utgång på Pentan med hela stora tjocka gänget och det kunde inte kännas bättre.
Drar förhoppningsvis också norrut nästa helg till min babe.

Åh, idag smälte mitt hjärta.
Emma kommer fram till mig och ser lite lurig ut.
"Amanda, jag har något till dig.."
"Vadå?"
Då sträcker kvinnan fram en snusdosa till mig. Fäster den med blicken och hela kroppen skuttar, men jag vågar inte röra den. Ser nog himla rädd ut för hon fnissar och säger åt mig att öppna den.
Tar den och öppnar. I den ligger ett gäng tuggummin.
"Tänkte att du skulle få den för att du harvarit så duktig att sluta snusa, så kan du ändå ha en dosa att pilla på och något att sätta under läppen"
Kan man bli gulligare?!
Jag gav henne en megakram och log resten av dagen. Man kan ju inte annat än älska mina vänner<3

Lät du henne komma närmre?

Mår otroligt bra.
Är väldigt tillfreds där jag nu vilar i en trygg vagga i mig själv.
Vi ska ta oss igenom det här livet med stil och glädje.
Hittar tillbaka till mig själv i konsten. Skrivandet och musiken. I skönheten i fladdrande värmeljus, där bor essensen av den jag är. Jag vill aldrig känna mig osäker på om den jag är duger. Aldrig mer.

Estetik. Konst. Färg. Form.
Jag sitter i en grop av filtar i min säng. Nöjd med att vara själv, trots att jag absolut längtar tillbaka till en tvåsamhet där man gör att kärleken gör allt ännu bättre ibland. Men allt sånt har sin tid, nu är min egna.
Ljusen är tända. Vackra ord och melodier smeker rummet.
Det här är livet, just nu. Den här kvällen.

Lajs

Måste skärpa mig!
Fysatan vad äcklig mat jag gör jämt, bara för att jag aldrig ids handla. Riktigt vidrigt ikväll,kan inte ens återberätta skiten eftersom det fortfarande gör mig illamående.
Pitttrött.
Sovmorgon till klockan 12.35 imorgon. Mjölkning 05.30 på fredag. Jag kan tycka att det jämnar ut sig.

11th Dimension

Jobbigt att jag hatar det mesta med The Strokes, men totalt avgudar Julian Casablancas sologrejer. Speciellt den här:

Blondie

Satt uppe till tidig morgon och pratade med en ruskigt söt dam. Alltid trevligt.
Inte lika trevligt idag, för nu får jag se upp så att jag inte har ögonen stängda för länge för jag har råkat somna mer än en gång.
Har dock slutat redan och sitter nu och samtalar med samma dam och försöker göra lite skolarbete. Gäsp.

Just Beat It

Tisdag kväll. Eller eftermiddag, beroende på hur man ser det.
Sitter i den lilla sängen med mössa och tjocksockar och tittar på hunden som letar spill efter min middag.
Plugg ikväll, som vanligt. Fast jag är så fruktansvärt dålig på det. Förhalar allt så till den milda grad att det ofta lämnas ogjort. Fast vem gör inte det när det endast är 100 skoldagar kvar till studenten?

Jag har funderat på det här med kärlek och kommit fram till att- näe, jag vill nog vara ensam. Om man inte hittar någon och allt känns tokrätt och man blir galet kär. Men jag är hellre lycklig ensam än att jag desperat söker något annat utifrån, och kanske då nöjer mig med halvdant eller rentav destruktivt. Fast det är fel att kalla sig själv ensam ändå. Jag är då rakt inte ensam, det finns så många vänner som är så underbart fina och som jag till min stora glädje känner att jag kommer närmare och närmare för varje dag som går. Vänner som håller en om ryggen när man behöver något att luta sig emot. På samma sätt som min dörr alltid är öppen, famnen aldrig stängd och sovplats alltid redo.

Och sen är jag sådär less igen, på kvinnor. Det kvinnliga könet, släktet whatever. Måste allt ha en baktanke? Måste man alltid göra saker för egen vinning? Och måste vi alltid vara så förbannat sluga och falska?
Näe, skärpning tamigfan. Var snäll, var glad och ha ett stort hjärta.

Tim är på G. Vi ska plugga nu igen, men ikväll får vi inte hamna hos Victor och vattenpipan! Även fast det var sjukt mysigt att sitta med Rebecka, Tim, Robin, Victor och Lottie och bara ta det piano hela halva natten.

Nåväl världen, nu ska nog jag ändå ta och avrunda.
Puss

Vecka fyrtiosju

Kommer ihåg den tiden i livet då helgen var då man vilade upp sig för veckan. Nu är det då tvärtom.Man kör så hårt hela helgen att man är trött fram till onsdagen. Så även nu, sitter och gäspar och är allmänt supermegaseg. Snart dags att börja ladda upp för nästa helg, för då är man återigen ute och gör denna gång Pitet osäkert! Måste göra tokmycket viktiga saker i veckan, men jag minns då inte ens vad. Höhö.

helgen i sin helhet...

Fredag: Skippade Historiaprovet och drog mot luleå med Cissi och Johanna när vi packat bilen full med väskor och hund. Sminkade mig i en lös backspegel och syndade. Hoppade av vid NTI och gick då med Theo till Strandparkeringen och mötte upp mamma och slängde in hunden i bilen. Då traskade vi iväg och provade lite jackor och drog mot Optilens. Satt och väntade där och springer då på Mona, roligt att se henne. Det var inte igår eller i förrgår inte! Drog vidare, provade sjutusen jackor till. Tog en kopp kaffe på Kulturens Hus sen skildes jag och mamma åt. Mötte upp Amanda på storgatan och vi drog iväg för en vaniljlatte i Smedjan. Sjukt kul att se henne och snacka lite skit ett tag. Sen sällskapade vi till bussen som var svettig och överfull. Handlade lite på Ica hemma och bänkade mig sedan i soffan för Idol och snask. Blev ännu mer kär i Mariette och somnade gott med en ny insikt.

Lördag:
Vaknade hyfsat tidigt. Tog det ruskigt lungt...färgade mammas hår bara. Sen började fixandet för kvällen av både mig och mor. Kring femtiden drog vi in mot Luleå, mamma till malmudden och jag till Tuna. Träffade Cissi, fixade kvällens spellista och sminkade även henne. Tog en öl och kände att denna kväll kommer bli fin. Efter ett tag kom även Rebecka och vi satte igång på allvar. Kring 22 drog vi mot Skurholmen och hämtade upp två till partysugna damer. I bilen fanns dock ingen radio eller stereo, men ingen fara på taket för vi alla vet att Amanda gärna tar ton efter ett par öl. Sagt och gjort, baksätet var en uppsjö av melodier. Tillbaka till Tuna och dansade loss ett tag och sen drog vi till stan. Gick in på Make Out, som inte direkt sjöd av liv. Efter detta drar jag bara segment: Dans, flört, hångel, corona, minttu, mer dans och hångel och flört och svammel. Talade med mor och skulle ut för att sätta mig i bilen hem, nöjd och glad. Stötte på Jessica som sku till Björx så hon fick åka med oss dit. Trött, la mig i sängen men han knappt sluta ögonen innan telefonen ringer. Anna. I en taxi. Vi talade och svamlade, båda glada i hatten. La på. Hon ringer upp igen och frågar om hon får sova hos mig, för att Jessica inte öppnar. Jag och mamma kär in och hämtr henne. Hahahaha, allt var bara så stört och ruskigt komiskt. Hittar henne på björx, vid rondellen under en skylt som inte alls pekade åt vänster. Skrattade hela vägen hem. Landade åter i hemmet, klockan 05.40.

Enlightment

Allt klickade alldeles nyss.
Jag vet vad det är jag strävar efter nu.
Min dröm.
Fyfan, det här var det bästa någonsin.
Jag, Amanda, har just blivit upplyst.
Kommit underfund med vad som ska bli av detta liv.
Sjukt häftigt.

Faktiskt en sann historia

 I min ungdoms glansdagar sjöng jag i detta eminenta band...


Kan detta ha varit år 2007?

GAMM älskar att stå på scen

Jävlart stentrött.
Hemma hos mamma. Utgång imorgon och jag är inte ens lite taggad, usch.
Gäsp, yawn och allt sånt.
Puss

Iland

Ligger kvar i soffan och tar mig inte upp! Motivation motivation motivation. Otroligt bristande. Får väl ligga kvar tills jag håller på att kissa ner mig, ser ingen annan utväg

Tryck på knappen med ditt bästa juck

Har haft en så sanlöst rolig dag. NV07 i mitt hjärta<3 Började dagen med att fighta lite fires ute på övningsfältet. Sen drog vi raggen genom stan och dunkade Michael på väg till ThaiGarden. Har skrattat oavbrutet hela dagen, så himla skönt!
På ThaiGarden blev det lunchbuffé och ett par öl. Måste dra ett till Linnéacitat:
"Men man bara klämmer ihop dom och drar ner tröjan så kommer man in även fast man bara är 18"
R: "Men jag gillar inte det!" 
L: "Äh, sålänge du har linne är det ju soft"
Poppade tillbaka mot skolan
Kan ju säga att dom där två Mariestad gjorde stensafari i den snöiga skogen med Lisa inte bara uthärdlig utan sanslöst rolig. Snöbad, brottning och en hel massa Bengt. Jag älskar det!
Blir så glad av att alla säger att min glädje och energi smittar av sig så sanlöst mycket. If it makes you happy,it can't be that bad?
Kan släppa loss mig själv med er, underbara gäng.
Ligger nu i soffan och tinar upp efter en hel dag ute. Historiaprov imorgon, medeltiden. Pluggiplugg!

Tack för denna dag, aj lavv jo all!

Rokatongkatongkatongrokatongtong

Mina vänner måste vara det bästa på hela jorden. Lätt.
Jag kommer gråta på studenten bara för att man vet att man aldrig kommer hålla kontakten.
Men ni har mitt hjärta och min kärlek.
Sentimental på kvällskvisten, javisst


Hans Melange Ange

Älska P3. MNK och nu spelas Kids med MGMT, nice.
Det är ruskigt kallt och mitt humör skiftar även idag, less men ja.
OCH justdet. Dejter och träffar? Olika saker ju! Sjukt olika. Ölflummig, kunde man hoppas. Alla är så himla ambitiösa just nu med skoljobbet, och jag undrar vad som hände med lillördag. Bläääääääsch. Fest ikväll? Men nae, tydligen bara jag som har lust.

Vinterdvalan är ett faktum men jag försöker febrilt jobba bort det från mig själv och andra. Funkar på mig, men då är jag ju också den enda som studsar runt. People, lev lite!
Tralala.
Nä, struntsvammel.
Ingen kärlek idag, bara stressande rastlöshet.

You plead with me, shout, scream, tell me I'm staying

Matlusten är då tillbaka. Och tur är det när världens bästa klass ska intaga ThaiGarden för lunch i övermorgon!
Smällde just i mig en jäkla bytta käk och festade till det med en burk cola. Uäh vad mätt.
Nöter Tegan and Sara och byter täcke i sängen. Allmänt pmsig med allt som hör till, humörsvängningarna är större än tsunamis.
Funderar på om man skulle dra på en film. Indianen i skåpet hade ju vart nåt.

Näh, ji ork it. Blåkken får fila.
K to the Y to the S to the S

Människor

Har fått frågan om hur jag tänkte när jag la ut föregående inlägg. Varför tänka så mycket? Det är en text jag skrev för rätt länge sen nu och det är ingenting jag skäms för. Tvärtom. Det har varit och är lärorikt att leva i ett missbrukarhem, om än fruktansvärt många gånger.

Är fasansfullt trött idag och min hjärna har tokfel fokus.
Jag saknar så många människor. Folk som behövs, folk som gör mig glad, folk som ger mig kärlek. Vars är ni va? Sluta bo utspridda i hela landet och kom hit istället. Buhu.
Nä, en tupplur kanske är det enda vettiga.

Alltförlängesedan

Min pappa är alkoholist

 

Jag minns den dag då jag kom till insikt om min pappas alkoholproblem

Jag var sex eller sju år gammal

Mina föräldrar och jag var i huvudstaden på semester och hade hyrt en lägenhet

Jag var glad

För jag och pappa skulle på skansen nästa dag och att titta på krokodilerna

Som vi alltid gjorde han och jag

 

Det blev kväll och vi bestämde oss för att gå till poolen som låg i husets källare

Jag och mamma bytte om på damernas, pappa på herrarnas

Vi var ensamma i poolen

Jag kan nu i efterhand minnas hur mamma stelnade till ute vid bassängen men kan inte komma ihåg om det var något jag la märke till då

Vi badade och jag och pappa lekte som vanligt

Men det fanns en obehagskänsla hos mig

Efter badet och ombytet bad mamma mig springa in på herrarnas medan pappa gick upp mot lägenheten

Jag minns fortfarande lukten i omklädningsrummet och exakt hur det såg ut

I sopkorgen på toaletten låg en tom flaska Flaggpunsch

Jag visste inte vad jag skulle tro och inte heller hur det kom sig att mamma bad mig gå in dit

Jag minns inte om jag visste vad jag letade

Jag sprang ut till mamma och berättade vad jag hittat

Vi gick efter pappa över innergården mellan dom höga husen

Jag kan fortfarande se hans stapplande steg och känna den obehagliga lukten av punsch och överdrivna mängder av hans Karl Lagerfeld parfym

Din pappa är alkoholist, Amanda

Med dom orden förändrades mitt liv som jag sett det till den dagen

Från den stunden visste jag att jag var tvungen att förändras

Bli äldre

Vakta

Och framförallt, skydda min mamma

Den sekunden gick min pappa från att vara världens bästa till att vara något helt annat

Ett hot

 


She's like an angel and she burns my eye

Nybadad och väldoftande ligger jag i min pyttesäng med mysig musik och kalla fötter.
Tim kom innan, vi pratade och drack kaffe. Fan vad lätt det hade varit att vara hetero, jag funkar så jäkla mycket bättre med karlar. Inget svammel, inget tjurande. Bara raka puckar och tydliga känslor. Nu är det ju tyvärr så att det är kvinnor som fångat mitt intresse under dom senaste åren och det lär fortsätta i samma bana vad jag tror.Fast man ska ju aldrig säga aldrig, kommer det en man som sweepar my feet away så är det så. Etiketter ska man inte sätta på människor. Måste vi prompt vara hetero, homo eller bi? Räcker det inte med att bara vara sexuell överlag? Tycker jag.
Har boksamtal på den där jäkla The Road imorgon. Har jag läst ut den? Givetvis inte, det har jag tokglömt.

Vet man alltid vad som är bäst för en själv? Är olikhet negativt?

Jag vill skriva allt jag tänker, men det varken orkar eller vågar jag. Kanske en annan dag.

Och ska man bli orolig för sin egen hälsa när jag njuter av kylan och att dra på den fula varma vinterjackan? Tror det, men ändå gör snön mig barnsligt glad!

Kärlek


Var ligger landet där man böjer bananerna?

Helt okej skoldag. Var galet oförberedd på engelskaredovisningen men lyckades ändå babbla på i fyrtio minuter om den där rackarns låten. Religionen är bäst, sjukt obehagliga filmer om lynchandet i USA visades. Baskat vad störda människor är.
Har nyss käkat och sitter nu med ansiktsmask och väntar på att Tim ska ringa. Ser ut som att jag knosat på mannagrynsgröt i fejan så man kan ju hoppas på att jag hunnit skölja av ansiktet innan han kommer.
Ska fika med honom en stund och sen svänga förbi konsum innan jag möter upp Johanna som trevligt nog ville hänga med och traska ikväll igen :) Hundpromenaderna blir mycket trevligare med sällskap!
Skolfoto imorgon tydligen,kul..nae. Onödigt ont det där, för blir man någonsin fin?

Ska nog slänga mig i badkaret ikväll, längesen nu!
Finns många frågetecken just nu,men jag orkar inte lägga energi på att tänka mer. Den som lever får se iallafall och mig går det ingen nöd på.

Löv
Amanda

Pariiis Hiiltoon

En och en halv timmes promenad med Johanna och hunden i det härliga vintervädret. Vi lyckades snacka om bilar, körning, körkortsteori och bilförare hela tiden. Men det är bra, man lär sig av varandras missar.
Avslutade kvällen hos mig med thé och mammas nybakta bullar<3 Samt osmakligt snack om Js stundande käftoperation. Hon ska vara fastande,nikotinfri och drogad till den grad att hon beter sig som att hon har tre promille i blodet. Haha, jag skulle betala för att se den misären kan jag säga!
Nu borstas tänder och ska bege mig mot sängen med min sjukt trista engelskabok The Road. Bläsch.
Nåväl, skola imorgon. Eng B, Eng C, Religion och hund. Seg start och jag kommer nog att däcka.

Ha det gott i novemberkylan.
TTYS
Puss

Vultures

Haha, era gamar!
Man nämner sex i sin blogg och statistiken skjuter i höjden, väntat men ja.
Synd att det inte var smaskigare då, jag är ledsen.
Nu sitter jag återigen i min lilla lya och mår bra. Har druckit världens godaste kaffe, tänt ljus och gett hunden ett saftigt ben. Så nu är vi båda nöjda och glada.
Lallar på med att bråka med uppkopplingen samt få ihop en ordentlig låtanalys till engelskan imorgon. Är på god väg och det lär bli bra. Bra låt, The Blower's Daughter. Det jobbiga är att få fram allt med korrekt fackterminlogi och få presentationen att gå på iallafall tjugo minuter. Men det är bara att bita ihop,för engelska är ju faktiskt det jag kan. Så här kan man iche nöja sig med halvdana arbeten.
Ska väl snart dra i lite wokgryta som mamma skickade med i micron, jag har blivit så jäkla kass på att äta ordentligt. Skyller på sjukan. Kan nog räkna målen mat jag satt i mig dom senaste två veckorna på bara fingrarna, inte okej.
Gäspar som att klockan vore midnatt, men några kaffekoppar till och en snöig hundpromenad med p3 i lurarna lär göra susen.

PUSS 

STOPPA PRESSARNA!

Nu har det ju hänt något sensationellt!
Amanda har drömt...
EN SEXDRÖM!
Hallå hallå, chocken har inte lagt sig ännu men jag lyckades ändå glömma det!
Kan inte gå närmare in på innehållet, men ja det är någon som existerar och jag känner.
Vad konstigt! Hahaha.
Åh så nöjd
Nåja, skriv nu upp detta i era dagböcker - det ska då jag!
Även fast jag inte skriver dagbok måste jag nog börja idag.

Sexdröm, jag säger då det

Hartbrejk

När man haft hjärtesorg i sitt liv har denna låt hängt med. Superfin, supersorglig. Perfekt när hjärtat blöder.

It's a cruel cruel world to face on your own

Idag är det söndag.
Vaknade utvilad klockan 08. Inte tusan klev jag upp iallafall! Nädu, låg och slummermös/snoozade/funderade/gäspade till ungefär halv tolv. Heaven, på riktigt.
Nu har mamma satt igång med bullbak och jag har precis smort in mig med min "Irresistable Apple"- lotion från Sephora. Ljuva dofter från alla håll kan man ju lungt säga.
Ska passa på att övningsköra till Öjebyn sen, alltid funfunfun!
Är hemskt sugen på öl och lite svammel med vänner ikväll, ska försöka flörta till mig en sådan träff i ällgeehåån(haha?!)

Nåväl, nu ska jag ge mamma en hjälpande hand och göra ett nytt försök med att övervinna kaffeäckelskitbryggaren (i laaav joo<3)

Kärlek på er andra också! 

Oh ja




Amanda 13 år och mest alternativ i hela vida världen



Kanske 15 år och mer grönögd än någonsin


Kanske 14 eller 15 med en frisyr jag faktiskt saknar






Spännande va?


Nu är det natt igen

Jag och Maja gick ut med hundarna i snön tidigare. Labradoren och Border Collien kommer inte så bra överens, men dom vänjer sig.
Drog sen till fröken och tröck onyttigheter, såg Baksmällan och snackade strunt ett tag. Skönt!
Sen jag kom hem har jag läst igenom saker på nätet och på så sätt misshandlat mig själv psykiskt ett tag. Dumt kan man tycka - Det var det också.
Sitter nu och borstar tänderna samt lyssnar på David Bowie. Konst och njutning.

Så mycket kärlek, så så mycket kärlek i kroppen på mig. Är det snön, Bowie, hunden eller det faktum att jag står stadigt?
Vet inte det. Men det spelar mindre roll, faktiskt!

Ska nog slänga upp lite bilder, sen nöta The Road.

Kärlek

Listor är ju som en liten drog

BRUKAR DU :
Titta på dig själv i spegeln:
Givetvis
Gnälla: Haha, bara om töntiga grejer
Skrika: Inte ofta
Ha ångest: Javisst
Skada dig själv med flit: Njae, det skulle jag inte påstå
Vilja dö: Inte numer
Drömma mardrömmar: Sällan
Drömma sexdrömmar: Tyvärr inte
Ta droger: Njet
Klä dig i svart: Ofta
Gå till kyrkan: På begravningar. Och när man är i Paris
Gå i skolan: Yesbox
Röka: No
Ha sex: Så fruktansvärt
Ljuga: Jag lyckas sällan bra med det, men försöker gör jag!
Hata folk: Nej. Blankt nej
Lita på folk: Det tar då tid att få mitt förtroende. Och sumpar du det har du stora problem

VEM :
Saknar du:
jättemånga!!
Vill du döda : Helst ingen
Vill du slå: Dumskallar.
Kysste dig sist: Beror på om man menar kyss kyss eller kyss puss.. Anna eller Tove iallafall
Vill du kittla: Oh! Nån kul! Bea!
Kramade du sist: Mamma tror jag
Skrek du på sist: Haha, det vill jag påstå också var mamma. Starta inte diskussioner jag brinner för när jag har nikotinabstinens. Rösten KOMMER höjas!
Vill du vara som: Mig själv fast bättre
Sårade dig sist: Ao. Det var nog tyvärr min pappa
Vem gjorde dig riktigt glad senast : HAHA! Anna inatt, störda brud!
Fick du sms från senast: Amanda
Ringde dig senast: Maja

HAR DU :
För många vänner:
Det går väl inte?
Förföljelsemani: Hoho, inte det
Någon annan psykisk sjukdom: medberoende
Någon fysisk sjukdom: Överrörliga leder. Och just nu luftvägsinflammation och öronkatarr
Någon skada: Bara dom permanenta i hövvet, paha
Färgat håret: Fler gånger än jag kan minnas eller räkna
Brutit några ben: Inte det
Några piercings: Inte en enda
Egen dator: haha naae. Systerns
köpt kondomer : Japp
Tagit nakenbilder: Haha, japp
Sagt jag älskar dig till någon idag: Njet
Bjudit ut någon: Haha, jodå
Varit kär: Ja det har jag
Dumpat någon: Ja det har jag också
Stulit någonting: Hoho, mm

HUR :
Går du:
Hyfsat bra tror jag
Springer du: Ganska snabbt faktiskt!
Svarar du i telefonen: Beror helt på vem som ringer!
Fördriver du tiden: Är inte det ganska tydligt?
Mycket pengar har du: Jag klarar mig
Tjänar du pengar: Är dryg mot fulla människor på Snaps eller leker med fritidsbarn
Ofta bäddar du sängen: Nästan vareviga dag
Ofta diskar du: Heeeemskt sällan om jag kan
Ofta städar du: Nästan dagligen plockar man väl
Många stör du dig på: Få faktiskt
Ofta träffar du din familj: Sist hela min familj var samlad var nog...Julen Tjugohundra....Sex

Idag mina vänner är det...

...Lördag!
Jag mår snuskigt bra idag. Oförskämt bra tilloch med!
Snön har vräkt ner hela dagen. Började min dag tidigare än på länge klockan 10 med en städning av övervåning. Inte party och halleluja och så, men mäklaren skulle avlägga visit för att värdera kåken så vad annat göra än att skura och mala in allt löst i garderober? Vinnande städning - Amanda
Var dock mer än död när han var här, men det kan ju tyckas otrevligt att ligga och snarka när han ska runt och kika. Så jag satte mig i soffan och spanade lite Gilmore Girls. Kunde dock inte tänka på något annat än kaffe, kaffe kaffe. Koka kaffe? Nja ser du. Här är anledningen: Mamma och mäklis satt i köket och skulle jag gå dit och slå på kaffebryggaren skulle jag aldrig stå ut med att vara så oartig att inte erbjuda även dom en tår. detta hade ju inte varit några som helst problem, om det inte varit så att jag under dom sista kaffebryggningarna lyckats framställa en vätska som har väldigt få likheter med kaffe. Mer likt såpa i konsistens och varmt klorin i intensitet.
Funkar för mig, men jag vill inte bjuda folk på skiten!
Alltså satt jag i min koffeinbristande dvala i kanske 40 minuter och gjorde nada.
När karln åkt förbarmade sig mamma över mig och slog på bryggaren. Klockrent kaffe och jag hällde i mig en ansenlig mängd! Pigg kan man tro. Inte säger jag.
Gick upp till sängen för att "läsa lite engelska". Höh, kröp ner och somnade på två röda.
Vaknade upp efter en stund men låg kvar och kikade på lovikkavantarna som Kung Bore skickade ner från himlen, redan där fjantigt glad i magen.
Sen dess har jag hunnit med en massa MTV- fantaaaastiska liveframträdanden. Jag blir så varm av musik. Detta förhållande är något jag ska gå närmare in på en annan gång!
Har också smaskat DelikatessYoghurt- godast EVER, busat i snön med hundarna och planerat och antecknat i kalendern.
Woho, jag är på bra humör igen!
Fläckig tröja. Hud bortom all kontroll. Noll smink. Platt hår. Men glad!Planering

Noll smink, fläckig tröja, sunkig överlag, för mycket att göra. Men glad, på riktigt!




Just det. Achtung Baby albumet med U2 är lätt dagens. Speciellt Zoo Station!

Nikotin

Är man duktig eller bara dum när man lider av att vara på dåligt humör, vet exakt hur man kan bli glad igen - men struntar i att göra det?

Jag fräser, blinkar bort tårar och har myror i hela kroppen. Konstant.
Sova kan jag inte göra heller. Läser nätterna igenom och vrider och vänder mig hela tiden.
Önskar att jag bara kunde erkänna att det inte fungerar och ta en jävla snus. Fan tillochmed en cigg skulle funka.
Men jag är för stolt - har jag sagt att jag ska så ska jag.

Jag har varit nikotinberoende i drygt 3 år. Först cigaretterna, sen både cigg och snus för att sen gå över helt till snus.
Att lägga av med det känns sorgligt, inte skönt.
Jag vet att det kommer bli lättare, att jag kommer bli stabilare i humöret överhuvudtaget.
Men nikotinet har varit mitt sätt att vara i kontroll över mitt eget psyke.
Har jag varit förbannad har jag kunnat få bort det, har jag varit stressad kunde jag bli lugn och var jag glad kunde jag fira.
Nu har jag gett upp det. Fan vad jag ångrar det just nu.
Men att lägga sig ner och ge upp går inte - stoltheten lämnar mig inte.

Freitag

Vaknade nyss till efter en slummer med skumma drömmar.
Stress
Köra över järvägsövergångar
Trasiga bromsar
Mord
Snuuuus
Buss
True Blood
Lösgodis
Blött överkast

Och allt avslutades med Immigrant Song av Led Zeppelin. Som vanligt.
Nu är jag fortfarande tyst, mycket beroende på att jag inte har någon att prata med.
Men det är döden! Att inte prata när jag vaknat, för då blir jag aldrig människa.
Ska koka några liter kaffe och kanske sätta mig för att måla igen. Nya dukar och jag blir som ett litet barn!


Nåväl

Jag är svartsjuk. På en person jag knappt känner men inte har något alls emot.
Helt utan anledning. Min hjärna slår knut på sig själv nu på natten och jag vill inget annat än att sova.
Men det går inte inte inte.

Kan någon injecera sömnmedel och nikotin nu, för jag är inte mig själv inatt.

Nu ger jag mig

Vilken svordom använder du mest? Fan, jävlar eller helvete. Roligare än så är det inte
Äger du en iPod? Jamän
Vilken tid är din väckarklocka inställd på? 07 i vanliga fall
Hur många resväskor äger du? alldeles tokegna...3 eller 4. Familjens; 234567 stycken ungefär
Använder du flip-flops? Sällan och aldrig. Men praktiska är dom
Var köper du dina matvaror ifrån? Mataffären
Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden? Tar oftast bilden. Känns bra så
Vilken var den senaste filmen du såg? Bridget Jones's Dagbok
Du är ledig. Umgås du helst med en hel barnfamilj eller med en vän? En barnfamilj som ingår i min familj, gärna. Men ska man vila är det smidigare med en vän
Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa? Oooh, en vinterjacka
Har någon någonsin kallat dig lat? Ofta!
Tar du någonsin medicin för att hjälpa dig somna snabbare? Njet. Skulle behöva just nu
Vilken CD ligger i din CD-spelare just nu? Bon Iver - For Emma
Vilken är världens bästa artist/grupp just nu? Bästa låten är Ambitions. Så vi kan väl dra till med Donekyboy
Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan och i så fall VAD? nepp!
När var senast någon stötte på dig? Igår faktiskt
Vad åt du till middag senast? Torsk med äggsås och potatis. Fy nu mår jag illa igen
Använder du huvtröjor? Ofta
Kan du vissla? Ja
Vem var den senaste som ringde dig? Fortfarande Birgitta
Vilken är din favoritåkattration på ett nöjesfält? Har blivit gammal och illamående. Men Fritt Fall är greejt!
Tror du folk pratar bakom ryggen om dig? Med all säkerhet nångång då dom har tråkigt
Vilket riktnummer befinner du dig i? 0924
Tittade du på tecknat när du var liten? Pfft. Givetvis
Hur stort är ditt närmaste köpcentrum? Nåt i Lule då. Dom är ju ändå inte så stora.
Hur många syskon har du? Zwei
Är du blyg inför det motsatta könet? Haha, skulle kunna tyckas onödigt. Men ibland är jag blyg överlag. Oftast inte
Vilken film kan du alla replikerna till? Dirty Dancing. Grease. Säkeeert fler
Äger du några band t-shirts? Många. Tre Mando Diao, Håkan Hellström, Ramones, The Clash, Led Zeppelin, Rammstein, Blondie. Känns som att det är nån mer
När flög du senast? Från Sthlm när vi kom från NY
Hur många stolar står kring ditt köksbord?all denna hjärngympa. 4
Läser du för skojs skull? Alltid. Annars blir jag bäng
Pratar du några andra språk? Engelska, knagglig franska, vissa fraser på tyska och spanska.
Diskar du din egen disk? Hemma hos mig, men här har mamsen maskin
Har du gråtit offentligt? Har jag väl
Har du en stationär dator eller en laptop? Stat hos mamma. Lap hos mig
Försöker du alltid lära dig nya saker? Försöker så gott jag kan
Vill du just nu göra några tatueringar eller piercingar? Definitivt. Låt dom frodas
Tycker du att killen borde bjuda på första dejten? Nej det hade varit bängligt
Kan du kasta macka? Nej, inte för att rädda mitt liv
Har du någonsin varit på Jamaica? Nej.
Vad har du med dig in på bion? Något att dricka. Inte så ofta snacks nuförtiden faktiskt
Vem var din favoritlärare och varför? Mina favoriter är Helen och Daniel. Och Thomas.
Har du dejtat någon av en annan religion? Nej inte det
Vad har du för väder? Mörkt och kallt
Har du en blogg? Man skulle kunna tro det va?
Vilket var ditt favoritämne på gymnasiet? Kul att jag kan besvara denna såhär. Arbetssätt och lärande. Engelska C
Gillar du att flyga? Ganska trist
Vilket personlighetsdrag är ett måste hos en partner? Humor.
När sov du senast på golvet? Förra helgen
Vilken är din favoritdrink? Knivigt. Spritzer tror jag
Gillar du din boende-situation? Ja, jo. Fast det blir en aning ensamt ibland
Vilken är din mammas hemstad? Luleå
Din pappas hemstad? Kalix
Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera? Typ 3
Är dina dagar fullbokade och stressiga? Inte just nu. men dom kommer bli och brukar vara
Hamnade du ofta i trubbel för att prata under lektionerna? haha, på högstadiet
Vilken är din favoritfrukt? Sharon
Bryr du dig om antalet kalorier i det du köper? kalorier är bull.
Hur gammal blir du nästa födelsedag? 19
Är du petig när det kommer till stavning och grammatik? Haha, fruktansvärt. Den enda som får slarva är jag själv. Skriver du som en kratta går du bort på en gång.
Tror du på liv på andra planeter? Såklart. Dumt vore annat
Vem var den sista personen som gjorde dig arg? riktigt arg? Min pappa
Tror du att Gud är man eller kvinna? Tror inte att Gud är en person i den formen
Vad var det senaste du åt? Åh lägg av. Vi talar inte om det, okej?
Kommer du bäst överens med personer av samma kön eller motsatta? Bråkar oftare med kvinnfolk. Är allmänt sjukt less på tjejer. Så just nu är det det motsatta.
Hur valde dina föräldrar ditt namn? Det gjorde dom inte. Söstra mi bestämde
Gillar du senap? Jovars
Vad säger du till dig själv när allt känns svårt? Inte är det vackert
Skulle du någonsin hoppa fallskärm? haha, javisst
Vilken karaktär från en film påminner mest om dig själv? Det får nåon annan avgöra
Har du någonsin köpt något från eBay, vad var det senaste i så fall? Nej, men jag har fått presenter
Tycker du om att krama folk? Absolut. Kärlek är till för att spridas
Skulle du säga att du är trendig? Haha, jag är jag
Äger du en digitalkamera? Jadå
Vilka kändisar har du blivit jämförd med? Audrey Hepburn oftare än man skulle kunna tro
Stör det dig om någon säger att dom ska ringa men inte gör det? Det beror nog på vad ärendet är.
Vilka böcker, om några har fått dig att gråta? Många. Senast var det nog De Oskuldsfulla
Tycker du att du är attraktiv? Paha. Inte alltför ofta. Men frånstötande är man heller inte jämt
Vad är du allergisk mot? Jag har slutat upp med sånt trams. Lev lite farligt
Får du dåligt samvete efter du ätit kött? Hoho, nähäädu
Om du var född av motsatt kön, vad hade du hetat? Johan


Håll till godo

1. Pratar du fortfarande med personen du kysste första gången? Haha. Sjukt nog, ja
2. Har du sett din bästa vän gråta? Ja
3. Vad åt du senast? Måste jag räkna upp igen? Mår illa som fan nu. Scrolla ner om du är nyfiken
4. Har du fått någon komplimang idag? Njet
5. Har du varit med i en rättegång? Jag har varit med i en brottsutredning men satt inte med under rättegången
6. Är du polare med grannarna? Givetvis. Här hos mamma iaf
7. Vilka länder har du bott i? Sverige och Sweden
8. När åkte du bil i mer än 15 minuter senast? Igår
9. Har du haft en stalker? Haha, njae inte vad jag vet om. Fast folk vet konstiga rejer om mig. Så kanske!
10. Minns du dina/din musiklärares namn? Japp. En speciellt. Han som fick mig att börja sjunga. Nu ska vi se: Seppo, Peter, Raju, Daniel, Niklas? Rätta mig om jag har fel
11. Hur bra är din syn? Utmärkt på nära håll. Mindre utmärkt på långt
12. Var är dina syskon just nu? Min ena syster är på jobb eller på väg hem från jobb tror jag. Den andra systern har jag inte den blekaste om tyvärr.
13. Vad var den senaste drömmen som du minns? Oj. Jag vill minnas att den hade sexuell anspelning, men tyvärr drömmer jag aldrig sexdrömmar i sin sanna form. Spännande det hade varit!
14. Vem ringde dig senast? Birgitta
15. Vilken tid gick du upp imorse? 14.30 fortfarande
16. Vad ska du göra i helgen? Inte ett piss planerat. Plugga. Kul.
17. Vad står det i det fjärde smset i din inkorg? "men ååh:O shit! Stackarn :("
18. Vem är den senaste kändisen du tog på? Hoho. Vem kan det ha varit? Joakim Hilson?
19. Vad finns i din bakficka? Har ingen bakficka
20. Vad gjorde du klockan 2 inatt? Skrattade åt Johan Glans
21. Vad är det första du gör på morgonen? Snurrar runt och sträcker mig. Kollar på klockan
22. Vad ska du göra efter det här? Troligen göra mer sega listor, för jag kan tamigfan inte somna

ZzZzzz..

Har du på dig idag? Ja ser du just nu har jag morfars gamla träningsbyxor, en tshirt från Beckers och mössa. Omåttligt snygg

Har du kramat någon det senaste dygnet? nej. så hemskt

Har du pussat någon det senaste dygnet? inte det heller. buhu

Har du för frisyr? ja det börjar vara rätt långt brunt med snedlugg och spret

Har du husdjur? yes. hundarna är bäst

Har du pallat äpplen? inte äpplen. men vinbär och morötter

Har du kysst någon och sedan ångrat dig? jag återkommer till att jag inte ångrar saker

Har du ätit senast? haha! brieost, skinka och ceasardressing. och äpple. Slå det!

 

När vaknade du i morse? haha...14.30 typ

När skrattade du senast? ja nu

När var du på fest senast? inte förra helgen, men den innan det

När gjorde du senaste något du egentligen inte ville? idag

När fick du ditt senaste sms? tidigare ikväll

När är du född? nittonhundranittiett

När tog du studenten? det gör jag nu snart. 2010. kanske året efter också

 

Vem kramade du senast? Tove<3

Vem pratade du med i telefon senast? Birgitta

Vem skulle du vilja se ut som? oj herre! marilyn monroe. scarlett johansson. typ? eller kat

Vem fick du present av senast? mamma

Vem gjorde dig arg senast? nikotinbehovet

Vem sjunger det du lyssnar på nu? Donkeyboy

Vem bor du tillsammans med? hunden. och mamma ibland då när jag åker hit

Vem vill du kyssa nu? finns så många!

Vem spelade du tv-spel med senast? anzabanza

Vad väljer du, glass eller godis? tricky. beror på humör. och väder. och annat

Vad väljer du, morgon eller kväll? Morgon och kväll! fan vad tvetydig jag är

Vad väljer du, julafton eller födelsedag? Födelsedag

Vad väljer du, katt eller hund? hund. katter är skrämmande

Vad väljer du, hallon eller blåbär? Hallon

Vad väljer du, sova eller sex? inte väljer man bort någon? båda tack

Vad väljer du, sola eller bada? Sola

Kan du laga mat? lätt

Kan du göra volter? under vatten. kunde på studsmatta, sen blev jag gammal och ängslig

Kan du köra bil? hyfsat bra ja

Kan du ditt eget mobilnummer? Ja

Kan du säga hur många du har på msn? totalt? drygt 120

Kan du säga vad klockan är? 01.49. suck!


SNUS

Ett dygn drygt har gått sen jag tog min sista snus.
Jag tackar gudarna för att jag är ensam med min metalmusik, för jag är så frustrerad och förbannad att närmsta människa hade blivit ett klockrent byte.
Slå. Käftas. Skrika. Sparka.
Vad som helst som ger utlopp för denna agression.
Om det inte gått över till imorgon drar jag ut i snön och springer tills jag kräks, trots luftvägsinflammationen.

AH

Insomnia

ÄRLIGHET

Ditt äldsta hångel? - oj, du den var svår. 25 kanske?
Vad tycker du om kärlek? - Bäst när det känns bra och helvetet när det går fel
När kramade du någon sist? - idag
Saknar du någon speciell person? - alltid
Har du svårt för att bli kär? - kär blir jag hellre intensivt än ofta. förälskad är jag alltid
När kysste/hånglade du med någon sist? - ja hördu, inte var det igår eller dagen innan. orkar rakt inte räkna men några veckor sen
Ångrar du det? - inte alls
Är du singel?- det är jag
När fick du senast en komplimang? - idag
Har du hånglat med någon av samma kön? - haha, nä men fy. jag är homofob


HAR DU NÅGONSIN
Varit medvetslös? - ja
Hånglat med nån riktigt ful? - folk är i allmänhet inte fula. men jo
Hånglat med fler än 50 pers? - njasi
Hånglat med fler än 2 pers på en kväll? - absolut
Gjort något riktigt dumt? - definitivt
Gjort något du verkligen ångrar? - jag ångrar inte
Varit nykter på nyårsafton? - lätt
Åkt ambulans? - som passagerare
Gjort nåt olagligt? - ja
Blivit polisanmäld - nej
Slagit ner någon? - haha, nästan
Skämts över dina föräldrar? - ja
Skämts över dig själv? - ja
Sagt jag älskar dig och menat det? - givet
Tar du droger? - inte
Dricker du? - ja
Vilka kläder sover du i? - det som känns bra

Varit kär? - ja
Har du varit kär i någon du inte haft chans på? - javisst
Är du ensam nu? - alldeles ensam. inte ens en hund i sikte
Vill du gifta dig? - gärna
Vill du ha barn? - definitivt


SENASTE PERSONEN SOM
Sov i din säng? - jag och hunden
Såg dig gråta? - mamma
Fick dig att gråta? - jag själv
Du delade en cigg med? - oj, du det var inte igår. Cissi tror jag
Du gick på bio med? - Lisa
Du pussade? - Tove eller Sofie
Skällde på dig? - min dumskalle till blondinhund


DE SENASTE 48 TIMMARNA HAR DU


Gråtit? - nä
Kramat någon? - ja
Pussat någon? - inte det. ovanligt
Köpt någonting? - shoppade lite på Ö.B idag. konserver ftw
Sjungit? - sí
Saknat någon? - ja. för mycket
 


4 am

Låg i sängen. Kunde som vanligt inte sova.
Då kom jag att tänka på en låt från min ungdomsglans. Min unga tonårstid.
Jaja, jag är arton. Men förr.
Då lyssnade jag under en period hemskt mycket på Eskobar.
Och den här låten har sedan dess ofta spelats på repeat i mitt huvud.
Så spot on och så jävla svår.

Well it's the art of letting go
I don't really think I know
But I have to find a place to rest
Right now

It is tearin' me apart
and it's a, no good mode for my heart
please tell me and I'll step away
Right now

'Cause what you've said, and what you've done, they don't match so I'm confused
And all this time, when you've been gone, I feel my hope has been abused
'Cause now you're back, I see the truth, and now I know that I've been used
I find it cold, I find it cruel, that's who you are

Well it's the art of letting go
I really wish I'd known
'Cause being a puppet on a string
Is no good


Hej världen




Long time no see people

RSS 2.0